Entreprenør med mange års erfaring

Skal vi give et tilbud på at assistere som entreprenør på dit projekt, om det er privat eller erhverv?

Vi udfører alle typer entreprenøropgaver – professionelt og effektivt

Søger du en erfaren entreprenør og kloakmester, der kan varetage entreprenøropgaver ved nybyggeri, renovering og istandsættelse af boliger, sommerhuse og erhvervsejendomme? Så har du fat i de helt rette til opgaven.

Som entreprenør hjælper vi private boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder i og omkring Aars, Viborg, Farsø og Aalborg. Vi hjælper med opgaver som etablering af kloak, udgravning til fundament, støbning af fundament og meget andet.

Hvilke opgaver kan vi udføre for dig?

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet, god kundekontakt og høj service. Vi har medarbejderne og udstyret til at påtage os en hvilken som helst entreprenøropgave. Du kan her se en liste over nogle af de ydelser, vi kan stå for:

  • Alle former for gravearbejde
  • Etablering af dræn
  • Støbning af fundament og sokkel
  • Etablering af kloak – godkendelse af kloak
  • Udbedringer af fejl på kloakering
  • ​Fjernelse af sløjfet olietankBrug for en entreprenør, et tilbud og en pris?


SÅ KONTAKT OS GERNE I DAG. VI TAGER MEGET GERNE ET KIG PÅ DIT PROJEKT OG EN SNAK MED DIG OM MULIGHEDERNE. VI LAVER ALTID GERNE ET UFORPLIGTENDE TILBUD TIL EN KONKURRENCEDYGTIG PRIS PÅ NETOP DIN OPGAVE.

 
Over 10 års erfaring
Skræddersyet kvalitetsløsninger
Professionel og ærlig rådgivning

OFte stillede spørgsmål?

Nedenfor finder du nogle af de meget gode spørgsmål som vores kunder ofte spørger os om. Det er samtidig god viden for dig i forhold til kvaliteten og vedligeholdelsen efterfølgende.

Hvad er priserne for entreprenøropgaver, og hvordan kan jeg få et prisoverslag?
Priserne varierer afhængigt af typen og størrelsen af opgaven. Indhent flere tilbud fra lokale entreprenører og sammenlign priser og tjenester. Sørg for at få en detaljeret prisoverslag, der inkluderer alle omkostninger og gebyrer.
Kontakt os i dag og vi kommer med et godt og uforpligtende tilbud på din entreprenøropgave.Hvordan kan jeg sikre, at entreprenøren udfører opgaven på en sikker og ansvarlig måde?
Vælg en entreprenør med erfaring og et godt omdømme inden for branchen. Undersøg deres tidligere arbejde og spørg om referencer. Sørg for, at entreprenøren følger alle relevante forskrifter og sikkerhedsstandarder, og at de har de nødvendige forsikringer.Hvordan kan jeg sikre, at arbejdet udføres til tiden og inden for budgettet?
Udvikl en tidsplan og et budget i samarbejde med entreprenøren og vær realistisk om tidsrammen og omkostningerne. Hold dig opdateret med fremskridtene i arbejdet og sørg for, at alle arbejder i henhold til tidsplanen.Hvordan kan jeg kommunikere effektivt med entreprenøren og sikre, at mine behov og ønsker tages i betragtning?
Sørg for at kommunikere tydeligt med entreprenøren fra starten og vær specifik omkring dine behov og ønsker. Vær lydhør over for entreprenørens input og hold kommunikationen åben og løbende.