Entreprenør med mange års erfaring

Vi udfører alle typer entreprenøropgaver – professionelt og effektivt

Søger du en erfaren entreprenør og kloakmester, der kan varetage entreprenøropgaver ved nybyggeri, renovering og istandsættelse af boliger, sommerhuse og erhvervsejendomme? Så har du fat i de helt rette til opgaven.

Som entreprenør hjælper vi private boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder i og omkring Aars, Viborg, Farsø og Aalborg. Vi hjælper med opgaver som etablering af kloak, udgravning til fundament, støbning af fundament og meget andet.

Hvilke opgaver kan vi udføre for dig?

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet, god kundekontakt og høj service. Vi har medarbejderne og udstyret til at påtage os en hvilken som helst entreprenøropgave. Du kan her se en liste over nogle af de ydelser, vi kan stå for:

  • Alle former for gravearbejde
  • Etablering af dræn
  • Støbning af fundament og sokkel
  • Etablering af kloak – godkendelse af kloak
  • Udbedringer af fejl på kloakering
  • ​Fjernelse af sløjfet olietank

Brug for en entreprenør, et tilbud og en pris?

Så kontakt os gerne i dag. Vi tager meget gerne et kig på dit projekt og en snak med dig om mulighederne. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på netop din opgave.

Priserne varierer afhængigt af typen og størrelsen af opgaven. Indhent flere tilbud fra lokale entreprenører og sammenlign priser og tjenester. Sørg for at få en detaljeret prisoverslag, der inkluderer alle omkostninger og gebyrer. 

Kontakt os i dag og vi kommer med et godt og uforpligtende tilbud på din entreprenøropgave.

Vælg en entreprenør med erfaring og et godt omdømme inden for branchen. Undersøg deres tidligere arbejde og spørg om referencer. Sørg for, at entreprenøren følger alle relevante forskrifter og sikkerhedsstandarder, og at de har de nødvendige forsikringer.

Udvikl en tidsplan og et budget i samarbejde med entreprenøren og vær realistisk om tidsrammen og omkostningerne. Hold dig opdateret med fremskridtene i arbejdet og sørg for, at alle arbejder i henhold til tidsplanen.

Sørg for at kommunikere tydeligt med entreprenøren fra starten og vær specifik omkring dine behov og ønsker. Vær lydhør over for entreprenørens input og hold kommunikationen åben og løbende.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.